Chinah - Jersey City, NJ
       
     
IMG_4520.jpg
       
     
IMG_4507.JPG
       
     
Craft Culture - Ridgewood, NY
       
     
craft culture 6.png
       
     
craft culture 1.png
       
     
El Guacamole - Queens, NY
       
     
       
     
Salza Restaurant - Queens, NYC
       
     
Nephrology Center - Maplewood, NJ
       
     
Gesture Ink Architecture_Doctors Office4.jpg
       
     
Chinah - Jersey City, NJ
       
     
Chinah - Jersey City, NJ

At Chinah, our goal was to create a space that would function well for the client as well as become a canvas for the elements of authentic home cooking. The design, with its minimalist approach, allows the client over time to continue sharing the Chinah journey by adding to the design elements.

IMG_4520.jpg
       
     
IMG_4507.JPG
       
     
Craft Culture - Ridgewood, NY
       
     
Craft Culture - Ridgewood, NY

We partnered with Designers Jennifer Villarmar + Peter Van Hage to create this 'Community Hub for Ridgewood Beer Lovers.' The design uses ambient lighting, warm tones, and inviting textures to create an intimate and elevated craft beer experience.

craft culture 6.png
       
     
craft culture 1.png
       
     
El Guacamole - Queens, NY
       
     
El Guacamole - Queens, NY

At "El Guacamole", our desire was to highlight the vibrancy of Mexican cuisine through the design elements throughout the space. The colors not only serve to excite but also to invite new patrons to experience a taste of Mexico in NYC.

       
     
Salza Restaurant - Queens, NYC
       
     
Salza Restaurant - Queens, NYC

At Salza we sought to intimately connect with a diverse neighborhood. The surfaces were our canvas; from the open art walls, to the hanging crates housing a book exchange, the space allows itself to be transformed by the community it serves.

Nephrology Center - Maplewood, NJ
       
     
Nephrology Center - Maplewood, NJ

This commercial lot was transformed into a Doctor's Office with 2 patient rooms, 3 offices, a reception area and a handicap accessible restroom. The bright ceiling is balanced with darker flooring and matching trim carefully detailed to enhance transitions between spaces.

Gesture Ink Architecture_Doctors Office4.jpg