Home Addition, Remodel + Deck - South Orange, NJ
       
     
exterior.jpg
       
     
Perspectives.jpg
       
     
0living space 2.jpg
       
     
0living space.jpg
       
     
Home Addition + Remodel - Elmhurst, NYC
       
     
Townhouse Addition + Remodel - Jersey City, NJ
       
     
Plans.jpg
       
     
Living looking towards Kitchen.jpg
       
     
Kitchen1.jpg
       
     
Stair.jpg
       
     
Penthouse Remodel - Battery Park, NY
       
     
Home Addition, Remodel + Deck - South Orange, NJ
       
     
Home Addition, Remodel + Deck - South Orange, NJ

Floor to ceiling glass doors open up the new addition to the new deck overlooking the NY skyline. All forms are carefully balanced to maintain the dynamic vernacular of the original structure. We used the re-cladding as an opportunity to highlight the interlocking forms.

exterior.jpg
       
     
Perspectives.jpg
       
     
0living space 2.jpg
       
     
0living space.jpg
       
     
Home Addition + Remodel - Elmhurst, NYC
       
     
Home Addition + Remodel - Elmhurst, NYC

This transition from a 3-story home to a duplex required we assist the client re-evaluate her family's needs within less available space. The design is dynamic, open and fluid throughout, providing privacy where needed. 

Townhouse Addition + Remodel - Jersey City, NJ
       
     
Townhouse Addition + Remodel - Jersey City, NJ

This townhouse structure was completely gutted and transformed into a modern 3-bedroom single-family home. We created an open plan at the first floor, introduced a skylight above the stair, and used translucent doors throughout to bathe the design with light. This combined with the dark floor finishes give the spaces a fresh yet warm and grounded feeling.

Plans.jpg
       
     
Living looking towards Kitchen.jpg
       
     
Kitchen1.jpg
       
     
Stair.jpg
       
     
Penthouse Remodel - Battery Park, NY
       
     
Penthouse Remodel - Battery Park, NY

We were tasked to open up the floor plan to increase the flow of light and air as well as maximize the stunning views. We achieved this by removing all non-structural partitions and reconfiguring the kitchen and living areas.